LØSHUNDSAMLING

LØSHUNDSAMLING 24-26 AUGUST 2018

Jakta nærmer seg og tiden er inne for endelig å få prøvd hundene løse i skogen. Som tidligere år får vi helgen 24-26 august disponere treningsområdene til Vågå Fjellstyre. Vi innbyr derfor til løshundsamling på Randsverk og Sjodalen, med tilholdsted Randsverk camping. Her gjelder "Først til Mølla" men vi ønsker å prioritere unghundene og vil derfor sette opp reserveliste for de hundene som er over tre år. DET ER KRAV OM AT HUNDENE SOM SLIPPES HAR SAUERENHETSBEVIS!

Tilbudet er åpent for alle, men klubbens medlemmer vil bli prioritert før alder på hund. Programmet blir som tidligere, med informasjon, inndeling i grupper og en liten teoriøkt på fredag kveld fra kl 1900. Lørdag morgen blir gruppene fordelt på prøveterrengene, hvor vi slipper hunder i rekkefølge med yngste hund først. Lørdag kveld blir det grilling ute (om været tillater) samt oppsummering av dagen inkludert tullprat og gode jakthistorier. Søndag morgen blir som dagen før med slipp av hunder i rekkefølge, de som ikke kom for elg på lørdag først, så etter alder. Ca kl 13-14 avslutter vi og tar en oppsummering av helgen.

Overnatting kan bestilles på Randsverk camping og betales av hver enkelt deltaker

Deltakeravgift kr 1000 pr hund

Påmelding til:

per Erik Hjelle

telefon: 41426611 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmelding må innholde:

Navn på deltaker med kontaktinformasjon  og navn , rase, kjønn og  fødselsdato på hund

FRIST: 17 august, de som får plass får det bekreftet.

Finn oss på Facebook