LØSHUNDHELG 20-22 AUGUST

Som tidligere år arrangerer Jotunfjell Fjordane EHK løshundsamling med basecamp i Randsverk, første helga det er lov å slippe. Da vi ikke får slippe før søndag 21, har vi planlagt med fremmøte og oppstart lørdag kveld, med planlegging av slipp og fordeling av terreng. Vi satser på at været tillater felles grilling på lørdagskvelden og at deltagerne selv stiller med mat og drikke.(Ved dårlig vær er det mulighet for nydelig mat i kafeen på Randsverk camping)

Vi har fått lov til å benytte terrengene også mandag 22 august, slik at vi får mulighet til to dager i skogen. Vi har Samlingen er åpen for alle, men klubbens medlemmer vil bli prioritert(Er mulig å tegne medlemskap før samlingen). Unghundene vil også få prioritet foran de eldre.

PÅMELDING                                                                                                                                                                              For at vi skal få oversikt over hundene før vi møter, vil vi at regnr og fødselsdato på hundene er med ved påmelding.Vil også ha oversikt på om dere har mulighet både søndag og mandag, eller bare en av dagene. Pris for samlingen vil bli kr.500,- pr hund. Påmelding gjøres til Per Erik Hjelle som tekstmelding på mob.41426611, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på facebook. Frist for påmelding er: Mandag 16 august

Alle påmeldte vil få tilbakemelding om bekreftelse av plass tirsdag 17 august. De som får plass, betaler inn kr.500,- til klubbens kto 2085 63 44518 og legger frem kvittering på dette ved fremmøte. Det er mulig at de som evt ikke får plass på samlingen, får mulighet til slipp helga etter (Vi jobber med saken).

Basecamp blir på Randsverk camping Tlf.97503081  www.randsverk.no  Regner med at alle ordner seg med overnatting selv.

Vel møtt til en trivelig løshundhelg i Randsverk og Sjodalen!

 

Finn oss på Facebook