Høring Områdeklubbene- Årets Hund

Høring Områdeklubbene- Årets Hund

Som områdeklubbene kjenner til, så deles det hvert år flere priser innen kategorien "Årets Hund". Det være seg årets jakthunder, årets utstillingshund oppdretterpris osv.
Kriteriene for alle prisene ligger på Forbundets hjemmeside. Det er Forbundsstyret (FS) som har opprettet og som forvalter dette.
Det har kommet inn endel klager på ordningen, og det har også vært litt vanskelig å administrere. Vi vet også at det er mange hundeeiere og oppdrettere som ikke bryr seg om å søke på disse prisene.  
FS vil derfor foreta en gjennomgang av disse prisene tidlig høsten 2015.

I forkant av dette vil FS gjerne få innspill fra Områdeklubbene. Dere står fritt til å komme med synspunkter på hele ordningen, men vi ønsker i alle fall tilbakemeldinger på følgende spørsmål:

1. Skal ordningen videreføres?
2. Bør antall priser reduseres?
3. Bør vi legge om ordningen om at hundeeier/oppdretter selv må søke?
4. Er der andre ting i kriteriene som bør endres?

FS vil ta opp denne saken på sitt møte 6. september, og vi ber derfor Områdeklubbene om innspill i saken senest 1. september.

INNSPILL PÅ DENNE SAKEN SENDES TIL Leif einar Olsen på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 31.08.15

 

Finn oss på Facebook